dimarts, 1 de novembre del 2011

The secret triangle: Bowie, Iggy & Lou (1971-1973)


Bowie, Iggy & Lou, amb aquests tres noms un documental musical guanya molt. I és que la projecció que ahir em va tenir ocupat de 5 a 7 de la tarda tenia com a protagonistes aquests 3 senyors, bàsics per entendre la història del rock: David Bowie, Iggy Pop i Lou Reed.

El film analitzava aquest "triangle secret" del qual parla el títol, que es va formar entre els 3 músics entre els anys 1971 i 1973. A partir de testimonis d'execpció, com la companya de Bowie, o de periodistes molt nostrats en la materia s'aprofundia sobre tres carreres musicals molt importants i enrebassades que es van entrellaçar en el seu moment. Perquè, encara que no ho sembli, aquestes connexions no son pas petites, al contrari, en el documental queda ben clar que l'un sense l'altre no haguessin arribat tan lluny.
Un insistent repàs de 107 minuts de durada que tot i sortir al 2010 ens trasllada a l'època quan aquests 3 mestres del rock van editar 3 dels discos més importants per a la música moderna: El Ziggy de David Bowie, el Raw Power d'Iggy Pop i el Transformer de Lou Reed. Una pila d'informació molt valuosa per entendre aquests tres personatges es plasma en aquest documental imperdible.

Dit això, que sapigueu que aquí no s'acaba l'assumpte, properament més documentals de primera. I ara a escoltar una mica a aquests genis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada