divendres, 20 de gener del 2012

Primer disc dels Mates Mates




Els Mates Mates son 5 xicots d'Osona dels quals ja hem parlat en aquest bloc alguna vegada o altra perquè m'agrada anar als seus concerts, però ara son novetat pel fet d'haver publicat això. Vida Animal és el seu primer disc que ara fa un parell de setmanes vam poder començar a degustar. Un disc de 12 cançons que finalment ha publicat Famèlic Records. Després de les pugnes que el segell de Vic havia tingut amb una discogàfica més "important", el grup va optar per quedar-se amb el segell dels amics de tota la vida.
El disc és la millor mostra del que podem veure als concerts dels Mates Mates cançons amb una clara influència folk, però que es mouen també entre l'indie (melodies de guitarra), la rumba (ritmes peculiars) i el punk (crits i accelaracions constants). Una música molt i molt especial que fa que la proposta sigui molt original. Aquesta dotzena de cançons estan cantades en català i italià cosa que afegeix curiositat per escoltar-los.
El disc ha estat gravat a la masia del Petit de ca l'Eril, Joan Pons ha aconseguit treure el màxim profit de l'artesania del grup i fer que cada una de les cançons soni perfecta. Volguem o no, sentirem a parlar molt dels de Vic en els darrers mesos ja que just ara començaran a girar per diferents llocs. De moment els concerts previstos son:

- 1 i 2 de febrer, Sala Heliogàbal, Barcelona (5 euros)

- 4 de febrer, Jazz Cava, Vic (gratuït)

-12 de febrer, El Dau, Mataró

- 24 de febrer, Sala Sindicat, Figueres

Visca els Mates Mates!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada