diumenge, 22 de gener del 2012

The cure al Primavera Sound 2012 i al Bilbao BBK 2012



Segurament aquesta noticia ha sigut la més forta musicalment parlant pel que portem d'any, però també la més esperada ja que les veus corrien per totes bandes de que els de Robert Smith estarien a Barcelona i Bilbao. Finalment aquest divendres Gabi Ruiz, un dels organitzadors del Primavera Sound, ho va deixar caure a les 11 del matí via twitter per fer del dia un Friday I'm in love. El festival basc tampoc va tardar gaire a anunciar la bona nova i d'aquesta manera va esdevenir un fet no massa corrent: que un mateix grup coincideixi en dos macrofestivals el mateix país. Millor no replantejar les coses però.



El primer cap de setmana de juny els anglesos estaran a Catalunya, més concretament el dia 2 de juny faran una actuació de més de 2 hores on repassaran els seus gran èxits, centrant-se amb les peces de l'àlbum "Wish", publicat ara fa 20 anys. El boom ha sigut màxim encara que en el cartell del Primavera ja s'hi torbessin noms com Franz Ferdinand, Bjork, JUSTICE, Wilco entre molts d'altres que no he dit o que encara queden per confirmar.
Pel que fa a Bilbao l'històric grup de pop hi actuarà un mes i pico després d'haver-ho fet a Barcelona, entre els dies 12 i 14 de juliol. El nom de The Cure es suma a caps de cartell tant impactants com Radiohead, Klaxons, Noah & The Whale i un etcètera no tant llarg com el del Primavera.
L'última vegada que la banda de Crawley va trepitjar la península va ser al 2008 presentant l'últim àlbum que de moment ha publicat la banda, al Festival de Benicàssim. Per això i per la gran tirada que encara tenen els seus temes (Boys don't cry, just like heaven...) el grup reunirà molts i molts fans que no voldran perdre's ni les guitarres optimistes, ni la peculiar veu de Robert Smith.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada